فلاسک نیتروژن

Nitrogen Flask

فلاسک نیتروژنی یک ظرف دو جداره است که خلأ موجود بین دو دیواره، عایق بسیار خوبی برای ذخیره و نگهداری نیتروژن مایع فراهم می‌کند و میزان تبخیر آن را به حداقل می‌رساند. فلاسک، وزن کمی دارد؛ از این رو، به آسانی می‌توان از آن در آزمایشگاه‌ها و دیگر مکان‌ها استفاده کرد. آلومینیوم به کار رفته برای ساخت این تجهیز دوام بسیار خوبی به آن می‌دهد و آن را برای استفاده‌های طولانی مدت مناسب می‌سازد.

انواع حجم مخزن نیتروژن

فلاسک‌های نیتروژنی سایزبندی متنوعی دارند که این ویژگی، آن‌ها را برای شرایط مختلف مناسب می‌سازد. فلاسک‌های 5 و 10 لیتری به دلیل وزن کم، گزینه‌ای ایده‌آل برای مکان‌های صعب‌العبور به شمار می‌آیند. ظرفیت‌های 20 و 30 لیتری همان طراحی وزن سبک و میزان کم مصرف نیتروژن مایع را در یک ابزار بزرگتر ارائه می‌دهند. فلاسک‌هایی که ظرفیت 35 و 50 لیتر را دارند این امکان را برای کاربران فراهم می‌کنند که از مقدار زیادی نیتروژن مایع بهره‌مند شوند.

مشخصات فنی محصولات

حجم

6 لیتری

رک

ندارد

مدل

YDS-6

قطر دهانه

50 میلی‌متر

سال ساخت

2023

تعداد کنیستر

6

در قفل شونده

دارد

حجم

10 لیتری

رک

ندارد

مدل

YDS-10-50

قطر دهانه

50 میلی‌متر

سال ساخت

2023

تعداد کنیستر

6 / ندارد

در قفل شونده

دارد

حجم

20 لیتری

رک

هر دو مدل ندارد

مدل

YDS-20-50 / YDS-20-80

قطر دهانه

در دو مدل 50 و 80 میلی‌متری

سال ساخت

2020 / 2023

تعداد کنیستر

هر دو مدل 6

در قفل شونده

هر دو مدل دارد

حجم

35 لیتری

رک

دو مدل ندارد / 6 در 4 ط

مدل

YDS-35-50 / YDS-35-80 / YDS-35-125

قطر دهانه

50 / 80 / 125

سال ساخت

2023 / 2022 / 2020

تعداد کنیستر

6

در قفل شونده

دارد / دارد / ندارد

حجم

50 لیتری

رک

دو مدل ندارد / 6 در 4 ط

مدل

YDS-50-50 / YDS-50-80 / YDS-50-125

قطر دهانه

50 / 80 / 125

سال ساخت

2020 / 2022 / 2020

تعداد کنیستر

دو مدل 6 / ندارد

در قفل شونده

ندارد / دارد / ندارد

اجزای فلاسک نیتروژن مایع

فلاسک‌های نیتروژن مایع از قسمت‌های مختلفی تشکیل می‌شوند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

پوسته (Shell)

لایه بیرونی فلاسک که به رنگ سفید دیده می‌شود. در بالای پوسته، دهانه فلاسک قرار دارد.

در قفل شونده (Lock Cover)

 محل آن در بالای فلاسک و شماره‌گذاری شده است. هدف استفاده از در قفل شونده، جلوگیری از هدررفت نمونه است.

کانال (Neck Canal)

ساخته شده از پلاستیک تقویت شده با الیاف شیشه که مخازن داخلی و خارجی را به هم متصل می‌کند و طول مشخصی دارد.

فضای بین لایه‌ها (Interlayer)

فضای بین مخزن داخلی و مخزن خارجی که به صورت خلأ است که این کار با هدف ایجاد یک عایق حرارتی صورت می‌گیرد. برای خلأ کردن از جاذب و یا مواد عایق حرارت استفاده می‌شود.

لاینر (Liner)

لایه درونی مخزن داخلی فلاسک گفته می‌شود که از آلومینیوم مقاوم در برابر خوردگی ساخته می‌شود. درون مخزن داخلی، کنیسترها (به طور معمول 6 عدد) قرار دارند که محلی برای نگهداری نیتروژن مایع و یا نمونه‌های دیگر هستند.

اقدامات احتیاطی پیرامون فلاسک نیتروژن مایع

انجام اقدامات احتیاطی و پیروی از دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های ایمنی هنگام استفاده از نیتروژن مایع و ظروف نگهداری آن ضروری است. با توجه به سرمای شدید و خطرات احتمالی ناشی از جابجایی آن، آموزش مناسب و استفاده از تجهیزات حفاظتی برای جلوگیری از حوادث و صدمات یک امر مهم به شمار می‌آید. برخی نکات ایمنی پیرامون فلاسک نیتروژن مایع عبارتند از:

  • در یک محیط خشک، تمیز، تهویه شده و به دور از رفت و آمد زیاد نگهداری شود.
  • از قرار دادن فلاسک روی بتن خودداری کنید، چون‌که باعث خوردگی و آسیب به آن می‌شود. توصیه می‌شود فلاسک‌ها را روی یک سطح چوبی و یا کامپوزیتی بگذارید تا از تجمع رطوبت در زیر آن‌ها جلوگیری شود.
  • هنگام جابجایی آن‌ها با وسایل نقلیه حتماً به‌صورت عمودی قرار گرفته باشند و آن‌ها را با یک طناب، ثابت کنید.
  • میزان سطح نیتروژن مایع به تعداد دفعاتی که فلاسک باز می‌شود و نیز صحت عملکرد فلاسک برمی‌گردد. به همین منظور، نیاز است سطح نیتروژن به طور دائم چک شود. جهت اندازه‌گیری و تشخیص حجم ازت مایع در فلاسک می‌توان از خط‌کش استفاده کرد.

چشم‌انداز بازار جهانی فلاسک نیتروژن مایع

بازار یا مارکت جهانی فلاسک‌های نیتروژنی در سال‌های آینده روندی رو به رشد را تجربه خواهد کرد به‌گونه‌ای که از 5/176 میلیون دلار در سال 2021 به 7/226 میلیون دلار در سال 2027 که معادل رشد 26/4 درصدی است خواهد رسید.

نکات مهم هنگام انتخاب این محصول

فاکتورهای مختلفی به‌هنگام انتخاب یک فلاسک نیتروژنی باید در نظر گرفته شوند تا از این طریق اطمینان حاصل شود که فلاسک، نیازهای شما را برآورده می‌کند. این عوامل عبارتند از:

  • علت استفاده از فلاسک: قبل از خرید فلاسک نیتروژن مایع از خودتان بپرسید که چرا می‌خواهید از آن استفاده کنید؟ پاسخ این سؤال کمک زیادی به شما در انتخاب نوع فلاسک خواهد کرد. برای مثال، اگر می‌خواهید از فلاسک در آزمایشگاه برای مدت طولانی استفاده کنید و می‌خواهید تعداد زیادی نمونه در آن نگهداری کنید، مدل‌هایی که ظرفیت بالایی دارند گزینه مناسبی برای شما خواهند بود.
  • جنس فلاسک: جنس فلاسک نیتروژن مایع یکی دیگر از پارامترهای مهم در انتخاب این محصول است. به طور کلی، مخازنی که از جنس استنلس استیل یا فولاد ضدزنگ هستند مقاومت خوبی در برابر خوردگی از خود نشان می‌دهند و هدایت حرارتی خوبی دارند. همچنین، تمیز کردن آن‌ها آسان است. فلاسک‌های فولادی می‌توانند با تعمیر و نگهداری به‌موقع، تا چندین دهه سرویس دهی داشته باشند.

فلاسک‌های نیتروژنی آلومینیومی از نظر اندازه کوچک هستند و وزن سبکی دارند. هدایت حرارتی خوب آن‌ها به دفع سریع گرما کمک می‌کند.

  • پارامترهای عملکردی فلاسک: فاکتورهایی که با عملکرد فلاسک ارتباط دارند، مثل ظرفیت، فشار کاری و محدوده دمایی، باید به‌هنگام خرید در نظر گرفته شوند. این پارامترها می‌توانند به طور مستقیم بر عمر مفید و ایمنی مخزن تأثیر گذارند. برای مثال، مخازن با ظرفیت‌های بالا برای ذخیره‌سازی طولانی مدت و فلاسک‌های کوچکتر برای ذخیره‌سازی کوتاه مدت یا موقت مناسب هستند.

خرید فلاسک نیتروژن مایع

ما در بنیان گاز پیشرو طیف گسترده‌ای از فلاسک‌های نیتروژن مایع را در ظرفیت‌های مختلف براساس نیازهای فردی شما یا استفاده‌های صنعتی ارائه می‌کنیم. فلاسک‌ها از تولیدکنندگان معتبر در جهان تهیه می‌شوند. از بهترین کیفیت برخوردار هستند و در صنایع مختلف مانند فولاد، مواد غذایی، تصفیه فاضلاب، سیمان، شیشه، منسوجات، رنگ، پزشکی و غیره استفاده فراوانی دارند.

هزینه فلاسک نیتروژنی بسته به ظرفیت، مشخصات فنی و قابلیت‌هایی که دارد می‌تواند متفاوت باشد. تحقیق و مقایسه مدل‌ها و ویژگی‌های مختلف برای یافتن بهترین مدل فلاسک نیتروژن مایع با توجه به نیاز و بودجه شما امری مهم است. برای اینکه کارشناسان ما بتوانند شما را در این امر راهنمایی کنند کافیست با شماره تماس 88914614 تماس حاصل فرمائید.